lördag 31 oktober 2009

Lördag,

Idag ska jag dra igång med de årliga julklappsinköpen. Drack ju glögg och åt pepparkakor igår så jag har redan hamnat i lite julstämning!
Jag ska även övningsköra in till stan, till Gränby. Aldrig kört den vägen, så det blir spännande med något nytt!




"Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting"

torsdag 29 oktober 2009

Det är för oss

Lovet är nästan slut. Det känns som om man inte gjort allt för mycket trots att man egentligen hunnit med en hel del. Man har fått mycket gjort och fått ett mycket glädjande besked!
Det finns så mycket som jag saknar. Men att allt inte är som förut är väl meningen. Allt som händer har en bakomliggande förklarning. Så det är bara att acceptera det som finns och lämna framtiden och dess händelser åt ödet. Men det finns saker som man faktiskt själv kan ändra på genom att ta sig själv i kragen. Jag saknar så mycket, jag saknar , jag saknar er!
Jag känner att livet just nu inte ger mig någonting. Jag vill upptäcka och se nya saker. Jag vill se allt det verkliga. Jag vill veta vem jag själv egentligen är. Jag är trött på det gamla. Jag är trött på alla rutiner och förutfattade meningar. Ta mig snälla någon annanstanns! I alla fall en stund..

söndag 11 oktober 2009

söndag 4 oktober 2009

Fruktansvärt mycket snack, men en väldigt liten verkstad

Jag har tänk på en sak. Jag är verkligen en svår person emellanåt.

  1. Jag är den mest "oimpulsiva" människan i världen, för det värsta jag vet är att ta snabba beslut som jag inte kunnat förbereda mig inför.

  2. Jag är väldigt lättpåverkad och nickar och ser glad ut och håller med om allt vad folk tycker. Ibland i varje fall.

  3. Mitt humör är värre än en berg -och dalbana. Ibland är jag så glad att jag bara vill springa runt naken och sjunga "jag är så lyyycklig, jag är så lyyycklig, jag är så lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, jag är så lyyycklig, jag är så lyyycklig, ja jag är lyyycklig hela långa veckan ut". Men helt plötsligt faller allt samma och jag vill bara gräva en grop att hoppa ner i, i väntan på att någon ska fylla igen den.

  4. Jag är fruktansvärt velig och behöver ofta lång betänketid på mig

  5. Jag kommer på så många saker som jag vill göra, och fantiserar ihop hur jag ska göra och hur kul det kommer att bli. Men blir alla dessa drömmar av? Nja, sällan.

  6. Sen är det väl tusen och åter tusen saker till som jag inte kan behärska...

Så nu känner jag som så att jag måste ändra min livsstil litegrann. Bli mer impulsiv, mer positiv, visa fram fötterna och stå för vad jag vill och tycker och slutligen trolla bort min beslutsångest. Jag lever ju bara en gång, så det är väl lika bra att jag lever nu!